Nyheder

13. september 2018

TOMMY THOMSEN FORLADER IFU

IFU's CEO Tommy Thomsen forlader IFU, og udviklingsministeren har konstitueret Torben Huss som CEO.

Efter fem år som CEO for IFU forlader Tommy Thomsen IFU for at overtage en anden CEO stilling i det private erhvervsliv fra den 1. januar 2019.

Tommy Thomsen efterlader en stærk organisation og ledelse. Udviklingsministeren har efter indstilling fra IFU’s bestyrelses formandskab konstitueret Torben Huss som CEO med effekt fra dags dato. Torben Huss har været en del af IFU’s direktion de seneste 10 år.

– I den tid Tommy Thomsen har stået i spidsen for IFU, er organisationen blevet meget større og mere synlig, og der er opbygget et tæt samarbejde med danske pensionsselskaber om investeringer i udviklingslandene, som senest har resulteret i Verdensmålsfonden. IFU er i dag en central del af Danmarks udviklingspolitik. Det vil jeg gerne takke Tommy Thomsen for, siger udviklingsminister Ulla Tørnæs.

– Tommy og Torben har spillet afgørende roller i IFU’s udvikling, vækst og succes, og jeg vil gerne takke dem begge for deres store indsats og flotte resultater. Jeg ønsker Tommy succes med hans kommende opgave og Torben succes med den fortsatte vækst og udvikling af IFU, siger Michael Rasmussen, formand for IFU’s bestyrelse.