Nyheder

3. maj 2013

NY REGIONAL CHEF I KENYA

IFU har udpeget Knud Lundgaard-Karlshøj til ny leder af IFU’s regionale kontor i Kenya. Han kommer fra en stilling som investeringsrådgiver i IFU København.

Den 10. marts rejser Knud Lundgaard-Karlshøj med sin familie til Kenya, hvor han skal være ny leder af IFU’s regionale kontor, der er placeret i hovedstaden Nairobi.

Knud Lundgaard-Karlshøj overtager en portefølje på knap 20 selskaber fordelt på Kenya, Tanzania og Uganda. Selskaberne er etableret af danske virksomheder i samarbejde med IFU, der har ydet rådgivning og bidraget med risikovillig kapital i form af aktiekapital og lån.

Det østlige Afrika er en region i udvikling, og i de senere år har der på trods af den globale økonomiske krise været høj vækst på mellem fire og seks procent. Samtidig er landene godt i gang med at udvikle et indre marked, der skal lette handlen på tværs af grænserne i regionen.

– Jeg ser frem til at skulle arbejde i Kenya og landene omkring. Det er en region i vækst, og der er mange gode forretningsmuligheder for dansk erhvervsliv, siger Knud Lundgaard-Karlshøj.

Udover at servicere eksisterende selskaber skal Knud Lundgaard-Karlshøj også hjælpe nye danske selskaber med at etablere sig i landene.  Det handler om rådgivning, finansiering, erhvervsvilkår, placering af selskaberne, myndighedskontakt mv.

Knud Lundgaard-Karlshøj er cand. merc. i finansiering & strategi fra CBS og har tidligere arbejdet hos Ernst & Young and TEEKAY shipping i Canada.

Knud Lundgaard- Karlshøj er gift og har to børn.