Nyheder

12. september 2022

IFU BLANDT DE BEDSTE TIL AT RAPPORTERE OM BÆREDYGTIGHED

IFU fremhæves igen i år for sit arbejde med bæredygtighed med en plads på SMV COP-listen 2022. Listen udarbejdes af Global Compact Network Denmark og FSR-danske revisorer.

IFU er sammen med ni andre små og mellemstore virksomheder blevet præmieret for at være de bedste til at rapportere om bæredygtighed. De ti virksomheder er med på SMV COP-listen 2022.

”Vi er meget glade for at blive fremhævet for vores arbejde med bæredygtighed. Det er en integreret del af vores DNA, når vi investerer i private virksomheder i udviklingslande, og derfor skal det selvfølgelig også være klart i vores årlige rapportering.”

Torben Huss, administrerende direktør i IFU.

Begrundelsen for IFU’s placering på SMV COP-listen er følgende:

’IFU Annual Report 2021’ fremhæves for en fin og overskuelig rapport, der har en god binding mellem strategi og verdensmål, som bliver understøttet af visualiseringer, der skaber overblik. Af rapportens 98 sider fremhæves s. 30-35 for en tabel, der giver overblik over, hvor IFU bidrager til verdensmålene. Rapporten giver et godt indblik i de investeringer, IFU har foretaget, og hvilken betydning de har for vedvarende forandringer og bæredygtighed. IFU arbejder med en model for deres investeringer, der har fokus på input, investments og impact. Modellen bidrager til på en overskuelig måde at fremlægge data på de tre dele af investeringen. Desuden bidrager rapportens brug af enkeltstående cases til læserens indblik i IFU’s arbejde.