Cases

FØRENDE UDBYDER AF KRÆFTBEHANDLING I MAROKKO

730.000
patienter skal tilbydes kræftbehandling
230.000
forventes at blive screenet for kræft
60
procent af patienterne er kvinder

ODM planlægger nu at udvide sine sundhedsydelser for at bidrage til gennemførelsen af Marokkos bredere nationale sundhedsstrategi.

Oncologie et Diagnostic du Maroc (ODM) er en førende sundhedsudbyder i Marokko med speciale i behandling af kræft. Virksomheden leverer medicinske ydelser af høj kvalitet til sine patienter. Der er en stigning i kræfttilfælde i Marokko, og mangel på udstyr og faciliteter i sundhedssektoren betyder, at en stor del af kræfttilfældene i Marokko ikke kan behandles. ODM søger at kompensere for den betydelige mangel på kræftscreening og introducerer specifikt medicinsk udstyr til onkologi samt øget kapacitet og adgang til kræftbehandling i Marokko.

ODM sigter mod at screene mere end 230.000 patienter for kræft og give kræftbehandling til 730.000 patienter over de næste fem år.

“Vi er glade for at have IFU som vores partner i denne investering. Denne betydelige investering vil sætte os i stand til at fremme vores mission om at levere sundhedsydelser i verdensklasse til den marokkanske befolkning. Vi mener, at vores partnerskab med IFU vil fremme innovation, øge vores rækkevidde og hjælpe os med at opfylde de skiftende behov for sundhedsydelser i vores land.”

Mohamed Elmandjra, ODM’s grundlægger og CEO.

Gennemførelse af den nationale sundhedsstrategi
IFU’s investering er afgørende for at styrke ODM’s bestræbelser på at forbedre adgangen til og kvaliteten af sundhedspleje i hele Marokko. Investeringen vil tjene et dobbelt formål, der gør det muligt for ODM ikke blot at udvide sit eksisterende netværk, men også diversificere sine sudhedsydelser og dermed bidrage til gennemførelsen af Marokkos bredere nationale sundhedsstrategi.

“Vi er glade for at understøtte ODM i deres mission om at fremme sundhedsydelser i Marokko. Investeringer er i overensstemmelse med vores formål om at fremme bæredygtig udvikling og forbedre adgangen til billigere sundhedsydelser på vækstmarkeder. Og ODM’s vision, resultater samt ekspertise inden for sundhedssektoren gør dem til en ideel partner for at opnå disse mål.”

Lisbeth Erlands, Senior Vice President i IFU.

Fakta:
Investeringsår: 2023
SDG Fund investering: DKK 157 mio.
Forventet samlet investering: DKK 157 mio.

  • Diagnosticering og behandling

    Diagnosticering og behandling vil forbedre den offentlige sundhed

  • Adgang for flere

    Flere mennesker vil få adgang til kræftbehandling.