Cases

AROHAN HJÆLPER MILLIONER MED MIKROFINANSIERING

20
million mennesker påvirkes
1
million flere mennesker uden tidligere adgang til finansielle ydelser kan hjælpes
17
indiske stater er dækket af Arohans arbejde

Målrettet indiske stater med lav finansiel inklusion støtter Arohan to millioner mennesker med mikrofinansiering. Flertallet er kvinder.

Arohan Financial Services er en førende mikrofinansieringsinstitution i Indien med omkring to millioner kunder, hvoraf mere end 98 % er kvinder. Virksomhedens aktiviteter er fordelt på 17 delstater og 250 distrikter. Arohan har aktiver under forvaltning på ca. 4 mia. kr.

“Vi fokuserer på at være en it-baseret, differentieret MFI med et stærkt fokus på ESG. Vi ser vi frem til at skalere forretning over de næste par år på dette område, som er højt prioriteret i Indien.”

Manoj Kumar Nambiar, MD Arohan

Ønsker at få indflydelse på 20 millioner mennesker
Arohans mission er at styrke underforsynede husholdninger ved at tilbyde en række finansielle ydelser på en måde, der er bæredygtig for alle involverede. Organisationen forventer at påvirke op mod 20 millioner menneskers tilværelse inden 2027 og nå fem millioner underforsynede husholdninger inden 2025.

Arohan vil opnå sine ambitiøse impact-mål gennem ”Arohan Privilege”, som er branchens første digitale udlånsplatform for mikrofinansieringskunder, hvilket kan fremtidssikre Arohan. Desuden vil selskabet indlede udviklingen af en klimastrategi, som vil omfatte initiativer omkring produkter, der er rettet mod adgang til vand og sanitet, lysapparater til hjemmet og forsikringer i forbindelse med f.eks. spørgsmål om modstandsdygtighed over for klimaændringer.

“IFU har et stærkt fokus på at skabe retfærdige og inkluderende samfund og samtidig fremme grøn omstilling. Derfor ser vi frem til at arbejde sammen med Arohan om at integrere produkter og tjenester inden for rammerne af investeringsstrategien, som kan hjælpe kunderne med at investere i klimasmarte produkter og tjenester og forbedre deres modstandsdygtighed over for klimaændringer.”

Nitish Chawla, Senior Investment Manager, IFU.

 • Afhjælper fattigdom

  Investeringen afhjælper fattigdom i Indien.

 • Flertallet er kvinder

  Arohan betjener to millioner mennesker, heraf 98 procent kvinder.

 • Styrker underforsynede husholdninger

  Investeringen vil styrke underforsynede husholdninger gennem finansielle ydelser.

 • Mere finansiel inklusion

  Investeringen vil styrke finansiel inklusion og reducere ulighed.