Nyheder

7. december 2011

VIRKSOMHEDSEJER: IFU GIVER TRYGHED I VIETNAM

IFU’s deltagelse i bestyrelsen giver den styrke, der skal til overfor myndighederne i enhver forhandlingssituation.

Den danske virksomhed System Cleaners er godt i gang med produktion og salg til det asiatiske marked. Det sker fra deres nyetablerede virksomhed i Hanoi, Vietnam, hvor IFU er med som investor i virksomheden. Indehaveren Peter Jessen, System Cleaners i Ålborg, startede for et halvt år siden virksomheden i Vietnam under navnet System Cleaners Asia. Med i bestyrelsen sidder Anders Paludan-Müller fra IFU i København.

Peter Jessen, der driver to virksomheder i Nordjylland, er meget tryg ved, at IFU er med i bestyrelsen, Han siger: “Vi har ikke så meget brug for pengene, som IFU investerer. Vi har mere brug for et bestyrelsesmedlem, som kan give os nogle input og ideer under samarbejdet. En anden væsentlig ting er, at IFU er den lokale danske ekspert i Vietnam. IFU’s deltagelse i bestyrelsen giver den styrke, der skal til overfor myndighederne i enhver forhandlingssituation.  At vælge IFU er et bevidst valg fra vores side.”

Anders Paludan-Müller er tilfreds med, at virksomheden er kommet godt fra start.

“Virksomhederne har hver især deres grunde til at tage IFU med i deres etablering. Vi har stor erfaring fra Vietnam, hvor vi har medvirket i mere end 30 investeringer, og derudover trækker vi også på vores viden fra over 725 investeringer i 85 udviklingslande.  Vi kan give rådgivning, så virksomhederne kommer godt fra start og ikke ender i de typiske faldgrupper.  Men mange vælger os også, fordi vi kan levere risikovillig kapital, som kan være vanskelig at få andre steder, når man vil investere i et udviklingsland.”

IFU giver tryghed i Vietnam

Fra venstre er det: Direktør i SC Asia Ltd, Thai Binh Duong, Chairman Peter Jessen og Anders Paludan-Müller (IFU) bestyrelsesmedlem i SC Asia Ltd.