Nyheder

21. oktober 2015

SÅDAN UNDGÅR DU KORRUPTION I DIN VIRKSOMHED

I mange udviklingslande er korruption en del af dagligdagen. Men hvordan undgår du at blive en del af en korrupt kultur, der kan ramme din virksomhed negativt? Du kan begynde med at deltage på en anti-korruptionsworkshop, der udbydes af Transparency International i samarbejde med DI og IFU.

Flere og flere danske virksomheder har ambitioner om at gøre forretning på internationale markeder, hvor korruption kan være en risiko. Men hvordan forbereder du dig? hvad skal dine medarbejdere vide? Og hvad siger dansk og international lov om korruption og bestikkelse?

Det kan du lære mere om ved at deltage på en af de tre anti-korruptionsworkshops, der udbydes af Transparency International i samarbejde med DI og IFU med støtte fra Danida’s Oplysningsbevilling.

De tre workshops afholdes:

4. november, kl. 9:00 – 16:00:
Herning, Innovatorium, Birk Centerpark 40

11. november. Kl. 9:00 – 16:00:
København, Dansk Industri, H.C. Anders Boulevard

18. november, kl. 9:00 – 16:00:
Kolding, IBC Innovationsfabrikken, Birkemosevej 1

Du kan sidde med HR, legal, økonomi, kvalitetsstyring, salg, leverandørstyring, internationalisering eller tilsvarende. Workshoppen giver praktisk indsigt i arbejdet med antikorruption og tager udgangspunkt i din virksomhed, og hvad der giver mening for dig.

Læs mere om de tre workshops og se programmet på www.transparency.dk

Tilmelding på mb@transparency.dk