Nyheder

30. april 2013

NY BOG: VANDRINGER I DET KULTURELLE SPINATBED

En ny bog: Vandringer i det kulturelle spinatbed – kulturforståelse i praksis, udkommer den 2. maj på Gyldendal Business. Bogen udspringer af et tværkulturelt forskningsprojekt og bygger på en række konkrete kulturmøder fra erhvervslivet, forskere og IFU-medarbejdere.

Den 2. maj udgiver Gyldendal Business en ny bog, Vandringer i det kulturelle spinatbed – kulturforståelse i praksis. Bogen er en del af det tværkulturelle forskningsprojekt Alternative Spaces, der har IFU’s og Københavns Universitets fælles kursustilbud KulturKurser.dk som tilknyttet partner.

Københavns Universitet har i flere år i samarbejde med IFU udbudt kurser om kulturel forståelse til danske erhvervsledere med fokus på forretninger i blandt andet Asien, Mellemøsten, Østeuropa, Latinamerika og Afrika.

Den nye bog giver en introduktion til, hvad kultur er og gør, og den er bygget op omkring en række konkrete kulturmødesituationer, som stammer dels fra forskere på KU, dels fra erhvervslivet og dels fra IFU’s medarbejdere. Bogen skal bruges i undervisningen på kulturkurser.dk, men udgives nu på Gyldendal Business, så den også kan nå en bredere målgruppe.

Udgivelsen er støttet af Det Strategiske Forskningsråd.

Vandringer i det kulturelle spinatbed – kulturforståelse i praksis kan købes på Gyldendals hjemmeside: http://www.gyldendalbusiness.dk/products/9788702134995.aspx

Læsere, der kanaliseres til et køb via IFU, kan købe bogen med 20% rabat ved at anføre rabatkoden ’Vandringer’.

Læs uddrag af kapitel 1 (e-pages): http://www.e-pages.dk/ku/706/

Læs mere om KulturKurser.dk: http://kulturkurser.dk/