Nyheder

15. september 2014

MØD IFU PÅ ERHVERVSKONFERENCE OM AFRIKA

Vækstudsigterne for mange lande i Afrika er positive og robuste. Udviklingen skaber gode erhvervsmuligheder for dansk erhvervsliv, og dem sættes der fokus på ved en stor konference om Afrika den 2. oktober i Herning.

Handels- og Udviklingsminister Mogens Jensen åbner konferencen med et indlæg om mulighederne indenfor fødevareområdet i Afrika, der er under hastig udvikling. Administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer, Søren Gade, sætter fokus på danske virksomheders kompetence på området.

Derudover vil der være indlæg fra Verdensbanken, som vil orientere om vækstperspektiverne for den private sektor i Afrika med særlig vægt på landbrugssektoren. Der vil også være indlæg fra danske erhvervsfolk, som allerede er engageret i Afrika, og endelig vil en repræsentant for de afrikanske ambassadører i Danmark fortælle om de generelle forretningsmuligheder på kontinentet.

Konferencen afsluttes med et netværksarrangement, hvor deltagerne kan møde Eksportrådet, Danida, EKF, IFU, Landbrug & Fødevarer samt erhvervsrådet i Herning & Ikast – Brande.

Konferencen afholdes i Messecenter Herning den 2. oktober fra 12.30 – 17.45.

Program og tilmelding kan ses her.