Nyheder

18. september 2012

MØD IFU I MIDTJYLLAND

Væksthus Midtjylland holder vækstkonference i Horsens den 11. oktober. Her kan virksomhederne møde repræsentanter fra blandt andet EKF, Eksportrådet og IFU, der vil fortælle om forretningsmuligheder på de nye vækstmarkeder samt om den rådgivning, kapital og garantier, som ydes til dansk erhvervsliv.

Ved hjælp af Væksthus Midtjyllands internationale platform er der mange muligheder for hjælp og vejledning om eksport og internationalisering. Torsdag d. 11. oktober har vi fra kl. 8:30 samlet alle vore internationale aktører til et arrangement i ”Fængslet”, Fussingvej 8, 8700 Horsens.

Her kan du bl.a. gennemføre personlige møder med repræsentanter for Nopef, Nefco, EKF, IFU, Vitus, Vitus Vækst, Udenrigsministeriet/Eksportrådet og GLOBALmidt.

Eskild Ebbesen holder oplæg

Der vil desuden være oplæg fra ”Seismonaut” og ”DesignIt” – to nyere virksomheder fra Region Midtjylland, der har taget springet ud i verden og gør det godt. Og du har mulighed for at blive inspireret af den firedobbelte olympiske medaljetager i roning (og iværksætter), Eskild Ebbesen, der holder et spændende op­læg om at blive en vinder, ligesom du kan se ”Fængslet” indefra, uden at din straffeattest bliver plettet!

Til slut er der en dejlig frokostbuffet med mulighed for at netværke med gamle og nye kontakter.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om arrangementet, er du velkommen til at kontakte key account manager for internationalisering i Væksthus Midtjylland og projektleder på GLOBALmidt, Søren Asp Mikkelsen. Søren kan kontaktes via mail sam@vhmidtjylland.dk eller på mobil 23 28 60 27.

Tilmelding til arrangement kan ske via www.tilmeldingher.dk/udiverden

Se hele programmet her: www.imidt.dk/gfx/uploads/files/GLOBALmidt/12191%20GLOBALmidt%20Ud%20i%20verden(2).pdf