Nyheder

10. august 2011

MØD IFU VED GLOBAL NETWORKING 2011

På Global Networking 2011 kan erhvervslivet møde Danmarks ambassadører og få ny viden om eksport- og markedsmuligheder i udlandet. IFU deltager i arrangementet og vil præsentere fondens ydelser i form af rådgivning og finansiering til dansk erhvervsliv.

Eksportrådet afholder ‘Global Networking 2011’ den 16. august. Her kan erhvervslivet møde alle Danmarks ambassadører, få ny viden og drøfte forretningsmuligheder i udlandet.

IFU deltager i Global Networking og vil i den forbindelse præsentere fondens ydelser, der består af rådgivning og finansiering til danske virksomheder, der ønsker at etablere sig i udviklingslande og emerging markets.

– Den økonomiske vækst vil i de kommende år være koncentreret i Asien, Afrika og Latinamerika. Der er derfor god grund til, at dansk erhvervsliv ser nærmere på mulighederne for at etablere sig på de nye vækstmarkeder, og her kan vi bidrage med viden og kapital, siger Torben Huss, der er vicedirektør i IFU.

Global Networking 2011 åbnes af Udenrigsminister Lene Espersen. Derudover vil administrerende direktør Lars Rasmussen fortælle om Coloplasts vækst og strategiplaner for BRIK-landene.

Global Networking afholdes den 16. august fra kl. 16.00 – 18.30 i Eigtveds Pakhus. Tilmelding sker via globalnetwork@um.dk