Nyheder

13. maj 2011

KONFERENCE OM FORRETNINGSMULIGHEDER I AFRIKA

Mandag den 30. maj afholder IFU i samarbejde med GoGlobal-partnerne DANIDA, Eksportrådet og EKF, de afrikanske ambassader i Danmark og Væksthus Midtjylland en konference med fokus på forretningsmuligheder for danske virksomheder i Afrika.

Væksten i Afrika er høj, og en fremskrivning af den globale økonomi frem til 2015 fra The Economist viser, at syv ud af de ti lande med den højeste økonomiske vækst i verden ligger i Afrika.

Fremgangen i Afrika giver gode forretningsmuligheder for dansk erhvervsliv, og dem sættes der fokus på ved en konference mandag den 30. maj fra 13.00-18.00 i INCUBA Science Park i Århus.

På konferencen deltager udviklingsminister Søren Pind, der vil fortælle om, hvordan danske virksomheder og investorer kan inddrages i udviklingspolitikken.

International Finance Corporation (IFC), der er en del af Verdensbanken, vil orientere om vækstperspektiverne i den private sektor i Afrika. Derudover vil de afrikanske ambassadører, der er repræsenteret i Danmark, informere om forretningsmulighederne i deres respektive lande.

IFU har stor erfaring i Afrika

Konferencen afsluttes med et netværksarrangement, hvor der blandt andet er mulighed for at møde senior investment manager Kim Gredsted og invesment manager Knud Lundgaard-Karlshøj.

IFU har i mere end 30 år rådgivet og investeret med danske virksomheder, der har etableret sig i Afrika. I alt har IFU bidraget til etablering af over 200 virksomheder i Afrika, og de samlede forventede investeringer har rundet 40 mia. kr.

Du kan læse mere om Afrika og IFU’s ydelser på vores tema om Afrika, der kan ses her.

Tilmelding og program

Yderligere oplysninger om tilmelding og program kan findes her.

Tilmelding er åben indtil den 24. maj.