< Tilbage til nyheder

18. november 2014

KOM GRATIS TIL KONFERENCE OM GLOBALE KLIMAINVESTERINGER

Den globale efterspørgsel på klimavenlige løsninger er stigende, og verden har fået øjnene op for, at dansk teknologi er i særklasse. Det giver gode muligheder for at dansk erhvervsliv kan øge salget ikke mindst på vækstmarkeder i Asien, Latinamerika og Afrika.

Du kan høre mere om potentialet og udfordringer på vores business-konference om globale klimainvesteringer, som vi afholder i samarbejde med Eksportkreditfonden og Berlingske.

Konferencen finder sted den 10. december fra kl. 12.30 – 16.30 og afholdes hos:

Berlingske Media
Pilestræde 34
1147 København K

Her får du mulighed for at møde Klimainvesteringsfonden (KIF), der bidrager med viden og co-finansiering til virksomheder og developere, som ønsker at udvikle, drive eller eksportere teknologi til klimarelaterede projekter i vækst- og udviklingslande.

På konferencen vil Stine Haakonsson, Associate professor & Ph.d. fra Copenhagen Business School, fortælle om vilkår og muligheder for danske cleantech-virksomheder i vækst- og udviklingslande, deres organisering i den globale værdikæde og produktudvikling tilpasset nye markeder.

Sales Manager Jan Didriksen, Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, vil orientere om Evermore, der er et stort biomasse-anlæg i Nordirland, som EKF har hjulpet med at finansiere.

Derudover vil European Energy fortælle om erfaringer i udlandet, herunder et nyt udviklingsselskab, Nordic Power Partners, etableret i samarbejde med Klimainvesteringsfonden.

Endelig vil Jørn Fredsgaard Sørensen, Director i EKF og Torben Huss, Executive Vice President i IFU og KIF, fortælle om fondenes tilbud til dansk erhvervsliv.

Hvis du har lyst til at deltage gratis i konferencen, skal du sende en mail til invitation@ifu.dk og oplyse: navn, stilling, virksomhed og mailadresse.