Nyheder

18. november 2014

KOM GRATIS TIL KONFERENCE OM GLOBALE KLIMAINVESTERINGER

Den globale efterspørgsel på klimavenlige løsninger er stigende, og verden har fået øjnene op for, at dansk teknologi er i særklasse. Det giver gode muligheder for at dansk erhvervsliv kan øge salget ikke mindst på vækstmarkeder i Asien, Latinamerika og Afrika.

Du kan høre mere om potentialet og udfordringer på vores business-konference om globale klimainvesteringer, som vi afholder i samarbejde med Eksportkreditfonden og Berlingske.

Konferencen finder sted den 10. december fra kl. 12.30 – 16.30 og afholdes hos:

Berlingske Media
Pilestræde 34
1147 København K

Her får du mulighed for at møde Klimainvesteringsfonden (KIF), der bidrager med viden og co-finansiering til virksomheder og developere, som ønsker at udvikle, drive eller eksportere teknologi til klimarelaterede projekter i vækst- og udviklingslande.

På konferencen vil Stine Haakonsson, Associate professor & Ph.d. fra Copenhagen Business School, fortælle om vilkår og muligheder for danske cleantech-virksomheder i vækst- og udviklingslande, deres organisering i den globale værdikæde og produktudvikling tilpasset nye markeder.

Sales Manager Jan Didriksen, Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, vil orientere om Evermore, der er et stort biomasse-anlæg i Nordirland, som EKF har hjulpet med at finansiere.

Derudover vil European Energy fortælle om erfaringer i udlandet, herunder et nyt udviklingsselskab, Nordic Power Partners, etableret i samarbejde med Klimainvesteringsfonden.

Endelig vil Jørn Fredsgaard Sørensen, Director i EKF og Torben Huss, Executive Vice President i IFU og KIF, fortælle om fondenes tilbud til dansk erhvervsliv.

Hvis du har lyst til at deltage gratis i konferencen, skal du sende en mail til invitation@ifu.dk og oplyse: navn, stilling, virksomhed og mailadresse.