Nyheder

22. april 2010

IFU UDPEGER NY CHEF I SYDAFRIKA

IFU har ansat Johnny Ohgrøn Hansen som ny leder af investeringsfondens regionale kontor i Sydafrika. Han har mere end 15 års erfaring som international forretningskonsulent og har i de seneste fire år været bosat i Sydafrika. Johnny Ohgrøn Hansen afløser Kim Gredsted, der efter to år i Sydafrika returnerer til IFU's hovedkontor i København.

IFU’s regionale kontor i Sydafrika får ny leder, når Johnny Ohgrøn Hansen afløser Kim Gredsted, der efter to år i Sydafrika vender tilbage som Senior Investment Manager på IFU’s hovedkontor i København.

– Vi er meget tilfredse med at kunne ansætte Johnny Ohgrøn Hansen som leder af vores regionale kontor i Sydafrika. Han har meget lang erfaring og en bred viden om Sydafrika, som er værdifuld både for IFU og dansk erhvervsliv, siger IFU’s administrerende direktør Finn Jønck.

Johnny Ohgrøn Hansen er 41 år og har i mange år arbejdet som international forretningskonsulent. De første 10 år med fokus på Øst- og Centraleuropa og siden hen med fokus på Afrika.

Johnny Ohgrøn Hansen har tidligere arbejdet som regionschef i Dansk Industris konsulentafdeling, DI International Business Development og som eksportkonsulent i Danmarks Eksportråd. I de seneste fire år har han drevet egen konsulentvirksomhed i Sydafrika.

Der er rigtig gode muligheder for dansk erhvervsliv i Sydafrika, og jeg ser frem til at kunne hjælpe endnu flere danske virksomheder med at få fodfæste i landet, så vi både kan styrke dem og bidrage til den økonomiske og sociale udvikling i Sydafrika, siger Johnny Ohgrøn Hansen.

Johnny Ohgrøn Hansen er kandidat i matematik-økonomi fra Odense Universitet og har en CBA fra AVT Executive Training. Han er gift med Pat, der er fra Botswana, og sammen har de en datter, Ita-Marie, på fem år.

Yderligere oplysninger:

Kommunikationschef Rune Nørgaard tlf.: 33 63 75 60

Head of Regional Office Johnny Ohgrøn Hansen tlf.: +27 82 334 7809

Pressemeddelelse: IFU udpeger ny chef i Sydafrika