Nyheder

12. marts 2013

IFU FORTÆLLER OM INVESTERINGER I AARHUS

Den 21. marts kan du møde Eksportrådet, Eksport Kredit Fonden (EKF), Danida Business og IFU - Investeringsfonden for udviklingslande i Århus. De vil sammen med danske virksomheder fortælle om forretningspotentiale og praktiske udfordringer i de nye vækstmarkeder.

På kunstmuseet ARoS holder GoGlobal-partnerne den 21. marts et åbent møde, hvor danske virksomheder kan høre mere om mulighederne på de nye vækstmarkeder i Asien, Afrika, Latinamerika og Europa.

Frank Zimmermann, IFU’s mand i Jylland, vil fortælle om de ydelser i form af rådgivning og risikovillig kapital, som IFU kan bidrage med til danske virksomheder, der ønsker at etablere sig i udviklingslande og vækstmarkeder. Han vil også fortælle om en ny klimafond, der skal medvirke til at øge salget af dansk klimateknologi i udlandet.

Du kan også høre om de praktiske erfaringer, som Rool Maskinfabrik har haft med etablering i Indien og Kina samt om IFU’s bidrag til investeringerne.

Derudover kan du møde markedseksperter fra ambassaderne i Bangladesh, Bolivia, Burkina Faso, Egypten, Ghana, Indonesien, Kenya, Mozambique, Nepal, Tanzania og Uganda.

Deltagelse i arrangementet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Tilmelding kan ske på www.hvr.dk/GoGlobal eller ved at sende en mail til: dbp@hvr.dk senest den 19. marts.

Se invitation og program her: www.hvr.dk/GoGlobal.