Nyheder

11. januar 2019

IFU DELTAGER I ERHVERVS-KONFERENCEN GUJARAT VIBRANT

IFU er repræsenteret ved Gujarat Vibrant - en erhvervskonference i Indien med fokus på bæredygtighed, transport og sundhed, og med deltagelse af statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Fra den 17. til 20. januar vil IFU være repræsenteret ved den store erhvervskonference i Gujarat i Indien, som også har deltagelse af statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Konferencen fokuserer blandt andet på bæredygtighed og sundhed, som begge er områder, som IFU har erfaring med fra investeringer i Indien i samarbejde med  eksempelvis LM Windpower, som producerer vindmølleblade, og GC Rieber Compact, der producerer terapeutisk mad til underernærede børn. I 2017 lavede IFU desuden, via Danish Agribusiness Fund, en investering i Saraf Food, som producerer frysetørrede grøntsager – med dansk interesse i form af udstyr fra GEA Process Engineeering A/S.

IFU har foretaget næsten 100 aktiekapital- og låneinvesteringer i Indien gennem de sidste 35 år inden for en lang række sektorer. Fra vores regionalkontor i New Delhi tilbyder to Investment Directors rådgivning on location.

– Vi glæder os til at deltage i konferencen i Indien og udbrede kendskabet til IFU og de muligheder, vi har for at deltage i investeringer på dette enorme marked med finansiering og viden, siger Deepa Hingorani, som er IFU’s Vice President for Sydasien med over 20 års erfaring med investeringer og bestyrelsesarbejde i projekter i Indien.