Nyheder

2. november 2012

HØR OM INVESTERINGSMULIGHEDER PÅ BALKAN

For første gang samarbejder officielle repræsentanter for Balkanlandene om et fælles erhvervstræf i Danmark. Det sker i Vejle den 5. – 6. november. Europaminister Nicolai Wammen deltager, og IFU fortæller om, hvordan fonden kan hjælpe danske virksomheder med risikovillig kapital og rådgivning.

Ambassaderne for Bosnien-Hercegovina, Makedonien og Serbien arrangerer i samarbejde med Vejle Kommune et erhvervstræf, der sætter fokus på samarbejde og handelsrelationer mellem danske virksomheder og balkanlandene inden for fødevarebranchen.

– Vejle har i forvejen tætte relationer til Balkan og har flere gange haft besøg af repræsentanter fra landenes ambassader. Det har inspireret os til dette arrangement, hvor vi tilbyder danske virksomheder direkte dialog med fødevarevirksomheder i Balkanregionen, siger Arne Sigtenbjerggaard, borgmester i Vejle Kommune.

IFU fortæller om investeringer

IFU deltager i erhvervstræffet og vil her fortælle om erfaringer fra investeringer med blandt andet Carlsberg, og hvordan fonden kan hjælpe danske virksomheder med risikovillig kapital og rådgivning.

– Der er helt klart fornuftige investeringsmuligheder i landene på Balkan, og vi vil gerne investere med de virksomheder, der ønsker at etablere sig i regionen, siger Natalia Svejgaard, senior investment manager i IFU.

I Spinderihallerne i Vejle

Erhvervstræffet foregår i Spinderihallerne i Vejle 5. – 6. november. Programmet kan læses her.