Nyheder

17. september 2012

HØR OM FORRETNINGSMULIGHEDER I KENYA

Den 5. oktober afholdes konferencen ”Eyes on Kenya”, der skal give danske virksomheder et førstehåndsindtryk af forretningsmulighederne i Kenya. Leder af IFU’s regionale kontor i Kenya, Edward Mungai, fortæller om IFU’s erfaringer og tilbud om risikovillig kapital og rådgivning.

Den danske ambassade i Nairobi præsenterer Kenya-konferencen ”Eyes on Kenya” i København den 5. oktober. Her vil danske og kenyanske erhvervsledere dele erfaringer fra Østafrikas største økonomi og kortlægge Kenyas potentiale for danske virksomheder.

Deltagere er blandt andet Rolf Nielsen, Mærsk, Rasoul Mikkelsen, Grundfos og Jesper Høiland, Novo Nordisk. Derudover deltager Handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr og udviklingsminister Christian Friis Bach.

Leder af IFU’s regionale kontor i Kenya Edward Mungai vil bidrage med viden og erfaringer fra knap 40 investeringer i det østlige Afrika og fortælle om de ydelser i form af risikovillig kapital og rådgivning, som IFU kan tilbyde danske virksomheder, der ønsker at etablere sig i regionen.

Økonomisk vækst i Kenya

Kenya oplever i disse år stor økonomisk vækst og rummer attraktive muligheder for innovative danske produkter og services. Kenyanske udfordringer og danske løsninger kan kobles i nye samarbejder mellem udvikling og erhvervsliv. Veluddannet arbejdskraft og store investeringer i bl.a. grøn energi, landbrug og telekommunikation skaber et levende og attraktivt forretningsmiljø. Samtidig fungerer Kenya med havnen i Mombasa som brohoved til Østafrika, et marked med over 130 millioner mennesker.

Øget vidensdeling

Eyes on Kenya henvender sig til danske virksomheder med blikket rettet mod det afrikanske marked. Tiden er moden til flere partnerskaber, investeringer og øget eksport. Konferencen vil stimulere netværk og videndeling mellem de deltagende virksomheder og synliggøre, hvordan disse gør brug af relevante rådgivnings- og finansieringsredskaber, og kommer godt på vej.

Se www.EyesOnKenya.dk for det fulde program og mere info.

Eyes On Kenya

Fredag den 5. oktober, 2012
Kl. 8:30-14:00
Eigtveds Pakhus
København