Nyheder

23. oktober 2012

DANSKE BANKS CHEFSTRATEG ANSAT I IFU

Anders Nellemose, tidligere chefstrateg i Danske Bank, er ansat i IFU.

IFU har ansat Anders Nellemose som Senior Investeringsrådgiver. Han skal i samarbejde med fondens øvrige investeringsteams rådgive og deltage i investeringer med danske virksomheder, der ønsker at etablere sig i udviklingslande og emerging markets.  Anders Nellemose skal i første omgang arbejde med investeringer i Kina.

– Jeg er meget glad for at begynde i IFU. Det bliver både spændende og udfordrende at hjælpe danske virksomheder direkte med viden og kapital, når de skal etablere sig i udviklingslande og vækstmarkeder, siger Anders Nellemose og fortsætter:

– Det er også en meget vigtig opgave, fordi det er helt nødvendigt for dansk erhvervsliv at være til stede på de nye markeder, hvis de skal klare sig i fremtidens konkurrence.

Anders Nellemose kommer fra en stilling som chefstrateg i Dansk Bank, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med dansk erhvervsliv samt vilkår og udvikling i en række vækstmarkeder.

– Vi er meget tilfredse med at kunne byde Anders Nellemose velkommen i IFU. Han kommer med en betydelig viden om dansk erhvervsliv og har en rigtig god indsigt i udviklingen i mange af de lande, IFU investerer i, og vil derfor kunne styrke vores investeringsteams yderligere, siger Finn Jønck, administrerende direktør i IFU.

Anders Nellemose er ansat i IFU fra den 22. oktober 2012.

Yderligere kommentarer:

Senior Investeringsrådgiver Anders Nellemose på tlf.: 33 63 75 41
Kommunikationschef Rune Nørgaard på tlf.: 22 68 75 60