Nyheder

3. oktober 2011

DANPER VINDER IFU’S CSR-PRIS

Den 29. september uddelte bestyrelsesformand for Danfoss, Jørgen Mads Clausen, IFU's CSR-pris på det store CSR Awards show i Sønderborg. IFU's pris for bæredygtig investering i udviklingslande gik til Danper Trujillo fra Peru.

Danper, der producerer asparges og andre grøntsager i Peru, er blevet tildelt IFU’s CSR-pris. Prisen, der i år blev uddelt for første gang, gives til en virksomhed, der som en del af deres forretningsstrategi gør en særlig indsats for bæredygtighed, miljø og mennesker i udviklingslande.

I begrundelsen for at uddele prisen fremhævede Jørgen Mads Clausen, bestyrelsesformand i Danfoss, at Danper er en virksomhed med solid vækst og en systematisk tilgang til sociale og miljømæssige forhold.

Jørgen Mads Clausen fremhævede, at Danper har stort fokus på uddannelse af medarbejderne. Samtidig har Danper et imponerende socialt program, både for de ansatte, deres familie og den lokale befolkning.

En anden vigtig begrundelse er, at Danper har skabt beskæftigelse til flere tusinde ansatte i et af de fattigste områder i Peru.

Bestyrelsesformand i Danper, Arne Berg, modtog prisen på vegne af virksomheden.

Yderligere oplysninger: CSR-chef Birgitte Bang Nielsen, tlf. 33 63 75 26.