Cases

DCDC BEHANDLER MERE END 10.000 PATIENTER MED NYRESYGDOMME I INDIEN

1.000
maskiner anvendes til behandling
10.000
patienter behandles årligt
10.000.000
dialysebehandlinger

DCDC støtter Indiens nationale dialyseprogram ved at tilbyde billigere dialysebehandling og etablere klinikker.

Mere end en million mennesker i Indien lider af alvorlige nyresygdomme, som kræver dialysebehandling, og antallet er stigende. For at øge adgangen til billigere dialysebehandling har den indiske regering lanceret et nationalt dialyseprogram, som skal etablere dialyseklinikker på tværs af Indien i samarbejde med private udbydere.

De fleste af DCDC Kidney Care’s mere end 100 klinikker fungerer som shop-in-shop på offentlige hospitaler og yder især dialysebehandling til patienter med lav indkomst. Virksomheden arbejder inden for rammerne af en offentlig-private aftale med de enkelte staters lokalregeringer.

Har lanceret DCDC Academy of Healthcare
Den sociale dimension er en integreret del af DCDC’s forretningsmodel, og virksomheden arrangerer regelmæssigt undervisning og oplysningskampagner for både patienter og sundhedspersonale for at fremme forebyggelse og behandling af nyresygdomme. Virksomheden har også lanceret DCDC Academy of Healthcare for at imødekomme efterspørgslen efter faglært personale inden for området.

“På tværs af alle investeringer ønsker vi at bidrage til ligeværdige og inkluderende samfund. Investeringen i DCDC Kidney Care er et perfekt match, da virksomheden yder livsvigtig behandling til økonomisk dårligt stillede mennesker med en livstruende sygdom. Vi er glade for at indgå partnerskab med DCDC, som er en veldrevet virksomhed med et klart formål, og vi ser frem til at støtte DCDC’s vækst og voksende sociale indsats.”

Emil Sierczynski, Senior Investment Manager i IFU.

Fakta:
Investeringsår: 2020
SDG Fund investering: DKK 70 mio.
Forventet samlet investering: DKK 109 mio.

  • Adgang til sundhedsydelser

    Flere vil få adgang til bedre behandling og færre vil dø af ikke-smitsomme sygdomme.