< Tilbage til nyheder

6. oktober 2014

KOM GRATIS TIL KONFERENCE OM ERHVERVSMULIGHEDER I INDIEN

Indien er et land i fremgang og vil i fremtiden blive et af verdens største markeder. Kun få danske virksomheder har indtil videre udnyttet potentialet i Indien, og der er derfor plads til mange flere. Hvis du vil gratis med til konferencen om erhvervsmuligheder i Indien den 31. oktober, kan du sende en mail til IFU.

IFU har 30 års erfaring med investeringer i Indien, og fonden har i samarbejde med danske virksomheder investeret i knap 90 projekter i landet. Der er imidlertid plads til mange flere danske virksomheder i Indien, og på konferencen kan du høre mere om muligheder og udfordringer på det indiske marked, fortalt af erhvervsfolk der dagligt har det indiske marked inde på livet.

Konferencen finder sted den 31. oktober fra kl. 8.30 – 13.30 og afholdes hos:

Berlingske Media
Pilestræde 34
1147 København K

På konferencen vil Deepa Hingorani, Regional Director for IFU’s kontor i Indien, fortælle om erhvervsvilkår i Indien, hvilke erfaringer danske virksomheder har haft, og hvordan IFU kan hjælpe din virksomhed med rådgivning og risikovillig kapital.

Søren Holm Johansen, Group Executive Director, Markets and Global Practices, Rambøll, fortæller om Rambølls strategi i Indien og deres flerårige samarbejde med IFU. Derudover vil Michael Ramlau-Hansen,marketing manager i AVK, orientere om AVK’s etablering i Indien.

Endelig vil der være oplæg fra EKF og Væksthus Hovedstadsregionen.

Konferencen afsluttes med en let frokost og networking.

Hvis du har lyst til at deltage gratis i konferencen, skal du sende en mail til invitation@ifu.dk og oplyse: navn, stilling, virksomhed og mailadresse.