< Tilbage til nyheder

10. februar 2015

INVITATION TIL KINA-KONFERENCE

Danish-Chinese Business Forum og IFU inviterer til konference om Dansk erhvervsliv og Kina den 23. februar 2015.

Før var Kina kendt som verdens fabrik. Nu er landet et af verdens hurtigst voksende markeder – også for dansk erhvervsliv.

Men hvad skal der til, for at danske virksomheder får succes i Kina? Er der behov for mere risikovillig kapital eller nye partnerskaber? Og hvordan skaber vi de rigtige vinderstrategier?

Det er nogle af de spørgsmål, som handels- og udviklingsminister Mogens Jensen, Kristian Hundebøll, CEO i DLG, Peter Damgaard Jensen, CEO i PKA og Mads Pinnerup, Vice President i Danfoss giver svar på og diskuterer med dig på konferencen ”Vejen til succes i Kina”.

Derudover vil et panel bestående af centrale personer fra dansk erhvervsliv, den finansielle sektor og Christiansborg diskutere, hvordan en kinesisk vinderstrategi ser ud.

På konferencen præsenteres også en ny bog, ”Danske succeser i Kina”, skrevet af journalist, forfatter og Kina-kender Hugo Gaarden. Han har interviewet næsten 30 danske virksomheder i Kina og hørt om deres erfaringer, succeser og fiaskoer og spurgt ind til deres fremtidsplaner.

Konferencen holdes mandag den 23. februar kl. 9.00 – 13.30 hos Deloitte, Weidekampsgade 6, 2300 København S. Deltagelse er gratis.

Tilmelding til invitation@ifu.dk senest den 16. februar 2015.

Download program her.