Rådgivning

Med erfaring fra knap 1200 direkte investeringer i udviklingslande og emerging markets kan IFU tilbyde professionel rådgivning til danske virksomheder, der ønsker at gøre forretning i Afrika, Asien, Latinamerika og dele af Europa.

IFU tilbyder rådgivning om blandt andet forretningsmuligheder, erhvervslovgivning og kultur i investeringslandene, evaluering af forretningsplaner, lokalisering, rekruttering samt samarbejde med lokale partnere.

Vi kan også medvirke til at sikre nemmere adgang til lokale myndigheder samt relevante advokater, revisorer og erhvervsorganisationer.

IFU er med hele vejen

IFU tilbyder rådgivning under forberedelse af investeringen, i forbindelse med etablering i udviklingslandet, og indtil det oprettede selskab er økonomisk bæredygtigt. Ofte deltager vi i bestyrelsen i det selskab, der etableres i investeringslandet og kan derfor løbende bidrage med vores viden og erfaring.

IFU bidrager ligeledes med viden og rådgivning om, hvordan virksomhederne håndterer og lever op til kravene om sustainability, der både stilles af IFU og er gældende i investeringslandene.

Rådgivning leveres af IFU’s investeringsrådgivere i København og via IFU’s regionale kontorer i Kina, Indien, Singapore, Sydafrika, Kenya, Ghana, Egypten og Colombia.

Bredt netværk af rådgivere

IFU's investeringsrådgivere har mange års erfaring med investeringer i udviklingslande, og vores lokalt ansatte har et indgående kendskab til blandt andet erhvervsklima, kultur og sprog i investeringslandene.

IFU har derudover et bredt netværk af eksterne rådgivere i de lande, vi investerer i, og kan derfor henvise danske virksomheder til yderligere kompetent sparring. 

Kontaktperson
Morten Christiansen

Morten Christiansen

Senior Vice President, Investments
Tel.: +45 33 63 75 20
Mob.: +45 22 68 75 20
mc@ifu.dk