Nordasien

Kina er på vej til at indtage en førende position i verden, og landet rummer mange muligheder for danske virksomheder. IFU har gennemført mere end 130 investeringer i Kina. Nordasien dækker også Mongoliet og Nordkorea.

I de senere år er den kinesiske økonomi gået lidt ned i tempo, men sammenlignet med den vestlige verden  forventes væksten i Kina fortsat at være høj i de kommende år.

Fra produktion til marked

Mange danske virksomheder har etableret sig i Kina. Men i takt med udviklingen af den kinesiske økonomi er typen af danske investeringer ændret. Tidligere var der primært tale om outsourcing, men nu kommer mange virksomheder for at producere til det voksende kinesiske marked.

Investeringer for mere end 11 mia. kr. 

IFU har i samarbejde med blandt andet DLG, Haldor Topsøe, BoConcept, Vestas, Rockwool og Lundbeck gennemført mere end 130 investeringer i Kina. Den samlede aftalte finansiering er på mere end 11 mia. kr. Heraf har IFU bidraget med knap 2 mia. kr. i form af aktiekapital og lån.

IFU’s team for Nordasien har ydet rådgivning og investeret indenfor mange brancher som for eksempel fremstilling, cleantech, landbrug, detailhandel, it, rådgivning og medicin.   

Eget kontor yder rådgivning on location

Investeringsteamet i København samarbejder med IFU's kontor i Beijing, Kina, om at rådgive danske virksomheder både i Danmark og on location i Kina.

Udover Kina dækker teamet for Nordasien også Mongoliet og Nordkorea.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte en af vores investeringsrådgivere.

Kontaktpersoner
Catherine Isabelle Cax

Catherine Isabelle Cax

Vice President, North Asia
Tel.: +45 33 63 75 46
Mob.: +45 22 68 75 46
cic@ifu.dk

Rena Chen

Rena Chen

Investment Director
Tel.: +45 33 63 75 12
Mob.: +45 22 68 75 12
rch@ifu.dk

Anders Nellemose

Anders Nellemose

Investment Director
Tel.: +45 33 63 75 41
Mob.: +45 22 68 75 41
ans@ifu.dk

Mathias Boyer

Mathias Boyer

Senior Investment Manager
Tel.: +45 33 63 75 77
msb@ifu.dk