Den Arabiske Investeringsfond

Den Arabiske Investeringsfond dækker syv lande i Nordafrika og Mellemøsten. IFU har tidligere kunnet investere i en del af landene og har gennemført godt 30 investeringer i regionen.

Nordafrika og Mellemøsten rummer forretningsmuligheder for dansk erhvervsliv. Det gælder særligt indenfor områder som turisme, infrastruktur, fødevarer, energi og miljø.

De lande, AIF kan investere, i er forskellige, men fælles for dem er, at de ligger tæt på Europa, har en forholdsvis veluddannet arbejdsstyrke og at kundskaber i engelsk eller fransk er udbredte. Der er samtidig mangel på job, og derfor er det muligt at få kvalificerede medarbejdere på et konkurrencedygtigt lønniveau.

De syv lande der er dækket af Den Arabiske Investeringsfond er Egypten, Tunesien, Libyen, Marokko, Algeriet, Jordan og Irak.

Godt 30 investeringer i regionen

IFU har i samarbejde med blandt andet FLSmidth, A.P. Møller-Mærsk, Aalborg Portland, Rezidor Hotels og Aller Aqua Group gennemført godt 30 investeringer i regionen.

IFU's kontor i Cairo, Egypten, kan i samarbejde med investeringsteamet i København rådgive danske virksomheder både i Danmark og on location i investeringslandene.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte en vores investeringsrådgivere.   

Kontaktpersoner
Lisbeth Erlands

Lisbeth Erlands

Vice President, Europe & MENA
Tel.: +45 33 63 75 27
Mob.: +45 22 68 75 27
le@ifu.dk

Anders Paludan-Müller

Anders Paludan-Müller

Investment Director
Tel.: +45 33 63 75 22
Mob.: +45 22 68 75 22
apm@ifu.dk

Klaus Prebensen

Klaus Prebensen

Investment Director
Tel.: +45 33 63 75 03
Mob.: +45 22 68 75 03
kpr@ifu.dk