En idé bliver født

Den første kontakt består i, at forretningsidéen bliver præsenteret, og der gennemføres en meget indledende vurdering af, om den påtænkte investering er kommercielt bæredygtig.

De fleste virksomheder kontakter først IFU, når de er et stykke inde i idéfasen. Virksomhederne har allerede gjort sig mere eller mindre strategiske overvejelser på dette tidspunkt.

Oftest er virksomheder, som kontakter IFU, blevet opmærksomme på nye forretningsmuligheder via deres eget netværk. De kan som underleverandør have fået en opfordring til at etablere sig i udlandet for fortsat at kunne sælge til en af deres kunder. En mulighed er også, at IFU har præsenteret dem for en konkret investeringsmulighed.

Den første kontakt består i, at forretningsidéen bliver præsenteret, og der gennemføres en meget indledende vurdering af, om den påtænkte investering er kommercielt bæredygtig. IFU kan på dette tidspunkt også bidrage med rådgivning om, hvad virksomeden skal gøre yderligere for at kunne komme videre i et samarbejde med IFU.
Kontaktperson
Morten Christiansen

Morten Christiansen

Senior Vice President, Investments
Tel.: +45 33 63 75 20
Mob.: +45 22 68 75 20
mc@ifu.dk