Cases om bæredygtighed

Mange af IFU's projekter gør en indsats indenfor bæredygtighed, som er forbilledlig, og som andre kan lære af. Vi har udvalgt nogle særlige indsatsområder til inspiration for andre.

Danper skaber vækst gennem CSR-indsats i PeruFor Danper Trujillo er CSR en del af den samlede forretningsstrategi, der både gavner medarbejdere, kunder, leverandører, investorer og lokalsamfundet.
Danper skaber vækst gennem CSR-indsats i PeruDanper skaber vækst gennem CSR-indsats i PeruFor Danper Trujillo er CSR en del af den samlede forretningsstrategi, der både gavner medarbejdere, kunder, leverandører, investorer og lokalsamfundet.
Karen Blixen Camp tilbyder bæredygtig safari i KenyaKBC anvender grønne teknologier, har et tæt samarbejde med det lokale Masai-samfund og tilbyder uddannelse og beskæftigelse til lokalsamfundet.
Karen Blixen Camp tilbyder bæredygtig safari i KenyaKaren Blixen Camp tilbyder bæredygtig safari i KenyaKBC anvender grønne teknologier, har et tæt samarbejde med det lokale Masai-samfund og tilbyder uddannelse og beskæftigelse til lokalsamfundet.
Sikker og miljøvenlig produktion af gødningKAFCO ikke haft arbejdsulykker i næsten 5 år, og fabrikkens anlæg er optimeret, så driften er omkostningseffektiv og miljøbelastningen reduceres.
Sikker og miljøvenlig produktion af gødningSikker og miljøvenlig produktion af gødningKAFCO ikke haft arbejdsulykker i næsten 5 år, og fabrikkens anlæg er optimeret, så driften er omkostningseffektiv og miljøbelastningen reduceres.
Effektivt ledelsessystem giver CSR-gevinst i ThailandHos Flux International har CSR-indsatsen topledelsens fulde opbakning og opmærksomhed. CSR-arbejdet er solidt forankret i organisationen.
Effektivt ledelsessystem giver CSR-gevinst i ThailandEffektivt ledelsessystem giver CSR-gevinst i ThailandHos Flux International har CSR-indsatsen topledelsens fulde opbakning og opmærksomhed. CSR-arbejdet er solidt forankret i organisationen.
Danosha skaber bæredygtig svineproduktion i UkraineDanosha sætter nye standarder for bæredygtig svineproduktion i Ukraine. Et nyt biogasanlæg giver markant begrænsning af CO2-udledning og lugtgener.
Danosha skaber bæredygtig svineproduktion i UkraineDanosha skaber bæredygtig svineproduktion i UkraineDanosha sætter nye standarder for bæredygtig svineproduktion i Ukraine. Et nyt biogasanlæg giver markant begrænsning af CO2-udledning og lugtgener.
CSR-indsats får lokalsamfund til at blomstreAmbitiøse CSR-mål, medbestemmelse og uddannelse af medarbejderne er kernen i FynBloems forretningsmodel.
CSR-indsats får lokalsamfund til at blomstreCSR-indsats får lokalsamfund til at blomstreAmbitiøse CSR-mål, medbestemmelse og uddannelse af medarbejderne er kernen i FynBloems forretningsmodel.
West African Fish skaber lokal vækst uden smørelseEtableringen af West African Fish er foregået helt uden smørelse af myndighederne – en politik virksomheden stædigt holder fast i.
West African Fish skaber lokal vækst uden smørelseWest African Fish skaber lokal vækst uden smørelseEtableringen af West African Fish er foregået helt uden smørelse af myndighederne – en politik virksomheden stædigt holder fast i.
Høje standarder styrker relationer til leverandørerElo Automated Qingdao yder CSR-support til de leverandører, som har viljen, men mangler den nødvendige viden til at kunne højne niveauet på egen hånd.
Høje standarder styrker relationer til leverandørerHøje standarder styrker relationer til leverandørerElo Automated Qingdao yder CSR-support til de leverandører, som har viljen, men mangler den nødvendige viden til at kunne højne niveauet på egen hånd.
Compact Indias medarbejdertrivsel skaber loyalitetCompact India er Asiens største producent af ”ready-to-use therapeutic food”. Virksomhedens CSR-arbejde har stærkt fokus på medarbejdertrivsel og miljø.
Compact Indias medarbejdertrivsel skaber loyalitetCompact Indias medarbejdertrivsel skaber loyalitetCompact India er Asiens største producent af ”ready-to-use therapeutic food”. Virksomhedens CSR-arbejde har stærkt fokus på medarbejdertrivsel og miljø.