Bogotá

IFU’s kontor i Colombia leverer rådgivning on location til danske virksomheder, der ønsker at etablere sig, investere eller sælge til markeder i Latinamerika.

IFU har sammen med danske virksomheder gennemført mere end 110 investeringer i Latinamerika. Den samlede aftalte finansiering er på godt 8 mia. kr. Heraf har IFU bidraget med omkring 1,5 mia. kr. i form af aktiekapital og lån.

Investeringerne har medvirket til etableringen af cirka 25.000 direkte arbejdspladser.

Klimainvesteringsfonden (KIF), der er administreret af IFU, kan investere med danske virksomheder eller i klimaprojekter, hvor der indgår dansk teknologi, know-how eller services. Senest har KIF investeret i to solprojekter i Chile.

Mere end 40 års erfaring i Latinamerika

IFU gennemførte de første investeringer i Latinamerika i 1970’erne. Siden har IFU investeret indenfor talrige brancher, blandt andet fremstilling, infrastruktur, landbrug, sundhed, energi, turisme samt hotel og restauration.

Kapital, rådgivning og eget kontor

IFU tilbyder rådgivning og risikovillig kapital og er typisk med i en investering fra planlægning over etablering, og indtil det oprettede selskab er økonomisk bæredygtigt. Når aktierne er solgt, eller lånet er indfriet, benyttes provenuet til investeringer i nye virksomheder.

IFU har eget regionalt kontor i Bogota, Colombia, der leverer rådgivning on location. Den lokalt ansatte leder deltager i en række bestyrelser i de selskaber, der er etableret med danske

  • Frederik Zeuthen
    Frederik Zeuthen
    Regional Director, Latin America
    Tel.: +45 33 63 75 47 / +57 (1) 746 8016
    frz@ifu.dk
IFU Latin America
IFU Latin AmericaEmbajada Real de Dinamarca Cra. 13 # 93-40 Bogotá D.C. Colombia

Tlf. +45 33 63 75 47 / +57 3232219465
frz@ifu.dk