Beijing

IFU’s kontor i Beijing leverer rådgivning on location til danske virksomheder, der ønsker at etablere sig i Kina.

IFU har sammen med danske virksomheder gennemført mere end 130 investeringer i Kina. Den samlede aftalte finansiering er på mere end 11 mia. kr. Heraf har IFU bidraget med knap 2 mia. kr. i form af aktiekapital og lån.

Investeringerne har medvirket til etableringen af næsten 30.000 direkte arbejdspladser i Kina

Næsten 30 års erfaring i Kina

IFU gennemførte de første investeringer i Kina i 1987. Siden er antallet af danske virksomheder med aktiviteter i Kina steget markant. 

IFU har investeret inden for talrige brancher, blandt andet industri, cleantech, landbrug, detailhandel, it, rådgivning og medicin. For eksempel har IFU investeret med DLG, BoConcept, Mærsk, Carlsberg og Rockwool. 

Kapital, rådgivning og eget kontor

IFU tilbyder rådgivning og risikovillig kapital og er typisk med i en investering fra planlægning over etablering, og indtil det oprettede selskab er økonomisk bæredygtigt. Når aktierne er solgt, eller lånet er indfriet, benyttes provenuet til investeringer i nye virksomheder. IFU har aktuelt en aktiv portefølje på knap 45 selskaber i Kina.

IFU har eget regionalt kontor i Beijing, der leverer rådgivning on location, og de lokalt ansatte deltager i en række bestyrelser i de selskaber, der er etableret med danske virksomheder. 

 

IFU China
Room 804, Diyang Tower, No.2H Dongsanhuan Beilu, Beijing 100027, China

Tlf. +86 10 6460 9797
Fax: +86 10 6460 9799
ifubjs@ifu.com.cn