Cases

IFU har gennemført knap 800 investeringer i 88 udviklingslande. Du kan læse om nogle af IFU's investeringer med danske virksomheder her.

AfrikaKaffe fra Tanzania giver en god smag i mundenShangri-La Estate er en danskejet kaffeplantage i Tanzania, der har etableret et kaffebrand, som blandt andet sælges hos kaffekæden Baresso.
Kaffe fra Tanzania giver en god smag i mundenKaffe fra Tanzania giver en god smag i mundenShangri-La Estate er en danskejet kaffeplantage i Tanzania, der har etableret et kaffebrand, som blandt andet sælges hos kaffekæden Baresso.
AsienAfrikaOrana høster frugterne af globaliseringenOrana, der producerer frugtkoncentrater til mejeri-, juice- og brødproducenter, har oplevet markant vækst, bl.a. via investering i Vietnam.
Orana høster frugterne af globaliseringenOrana høster frugterne af globaliseringenOrana, der producerer frugtkoncentrater til mejeri-, juice- og brødproducenter, har oplevet markant vækst, bl.a. via investering i Vietnam.
AsienRambøll vokser i IndienRambøll har i flere år været etableret på det indiske marked. Det har øget væksten og sikret adgang til et stort udbud af indiske ingeniører.
Rambøll vokser i IndienRambøll vokser i IndienRambøll har i flere år været etableret på det indiske marked. Det har øget væksten og sikret adgang til et stort udbud af indiske ingeniører.
AfrikaFan Milk har skabt over 25.000 job i VestafrikaFra en ydmyg begyndelse i Ghana har Fan Milk udviklet sig til et førende brand indenfor friske mælkeprodukter, is og frossen yoghurt i Vestafrika.
Fan Milk har skabt over 25.000 job i VestafrikaFan Milk har skabt over 25.000 job i VestafrikaFra en ydmyg begyndelse i Ghana har Fan Milk udviklet sig til et førende brand indenfor friske mælkeprodukter, is og frossen yoghurt i Vestafrika.
AfrikaFrisk dansk fisk i GhanaRoyal Danish Fish Group har med etableringen af en fiskefarm på Volta søen i Ghana øget den lokale beskæftigelse.
Frisk dansk fisk i GhanaFrisk dansk fisk i GhanaRoyal Danish Fish Group har med etableringen af en fiskefarm på Volta søen i Ghana øget den lokale beskæftigelse.
AfrikaFibertex tredobler produktionenFibertex, der producerer geotekstiler og industrielle tekstiler, ser det sydlige Afrika som et nyt vækstmarked.
Fibertex tredobler produktionenFibertex tredobler produktionenFibertex, der producerer geotekstiler og industrielle tekstiler, ser det sydlige Afrika som et nyt vækstmarked.
AsienAfrikaLatinamerikaEuropaMindsker global opvarmningNordic Power Partners skal udvikle sol- og vindprojekter i udviklings- og vækstlande. Klimainvesteringsfonden og European Energy står bag.
Mindsker global opvarmningMindsker global opvarmningNordic Power Partners skal udvikle sol- og vindprojekter i udviklings- og vækstlande. Klimainvesteringsfonden og European Energy står bag.
AsienMedvind i IndienLM Wind Power producerer mere end tusind sæt vindmøllevinger om året i Indien, og fabrikken er udvidet og opgraderet flere gange.
Medvind i IndienMedvind i IndienLM Wind Power producerer mere end tusind sæt vindmøllevinger om året i Indien, og fabrikken er udvidet og opgraderet flere gange.
AfrikaAller Aquas fiskefoderfabrik i top tre i EgyptenFor første gang etablerer Aller Aqua produktion uden for Europa. Det sker med investeringen i en fabrik i Egypten.
Aller Aquas fiskefoderfabrik i top tre i EgyptenAller Aquas fiskefoderfabrik i top tre i EgyptenFor første gang etablerer Aller Aqua produktion uden for Europa. Det sker med investeringen i en fabrik i Egypten.
EuropaMærsk køber vigtig havn i GeorgienAPM Terminals skal i et joint venture med en investeringsfond drive Poti Sea Port i Georgien. IFU bidrager med lån til modernisering.
Mærsk køber vigtig havn i GeorgienMærsk køber vigtig havn i GeorgienAPM Terminals skal i et joint venture med en investeringsfond drive Poti Sea Port i Georgien. IFU bidrager med lån til modernisering.
EuropaModerne svineproduktion i UkraineDet danskejede selskab Danosha er den andenstørste svineproducent i Ukraine.
Moderne svineproduktion i UkraineModerne svineproduktion i UkraineDet danskejede selskab Danosha er den andenstørste svineproducent i Ukraine.
LatinamerikaFører an i Perus landbrugseksportDanper er et dansk-peruviansk joint venture, der i løbet af godt 20 år har udviklet sig til at blive en af Perus største eksportører af frugt og grønt.
Fører an i Perus landbrugseksportFører an i Perus landbrugseksportDanper er et dansk-peruviansk joint venture, der i løbet af godt 20 år har udviklet sig til at blive en af Perus største eksportører af frugt og grønt.
LatinamerikaØkologisk honning i NicaraguaDen danske virksomhed Ingemann Food A/S har etableret honningproduktion i Nicaragua, hvor millioner af bier leverer varen.
Økologisk honning i NicaraguaØkologisk honning i NicaraguaDen danske virksomhed Ingemann Food A/S har etableret honningproduktion i Nicaragua, hvor millioner af bier leverer varen.
LatinamerikaBoliger til middelklassen i ColombiaEn dansk investorgruppe investerer sammen med IFU knap 32 mio. kr. i lejligheder og kontorbyggeri i Colombias største byer.
Boliger til middelklassen i ColombiaBoliger til middelklassen i ColombiaEn dansk investorgruppe investerer sammen med IFU knap 32 mio. kr. i lejligheder og kontorbyggeri i Colombias største byer.
AsiaBioethanol i KinaI samarbejde med Klimainvesteringsfonden har DONG Energy etableret et selskab, der skal markedsføre den bio-baserede Inbicon-teknologi i Kina.
Bioethanol i KinaBioethanol i KinaI samarbejde med Klimainvesteringsfonden har DONG Energy etableret et selskab, der skal markedsføre den bio-baserede Inbicon-teknologi i Kina.
AfricaAfrikas største vindparkMed en samlet kapacitet på 300 MW bliver Lake Turkana den største vindpark i Afrika syd for Sahara.
Afrikas største vindparkAfrikas største vindparkMed en samlet kapacitet på 300 MW bliver Lake Turkana den største vindpark i Afrika syd for Sahara.
AsiaKlimainvesteringsfonden investerer med DEIF i KinaDet kinesiske marked for vindenergi er efter nogle år med lav vækst nu igen på vej frem.
Klimainvesteringsfonden investerer med DEIF i KinaKlimainvesteringsfonden investerer med DEIF i KinaDet kinesiske marked for vindenergi er efter nogle år med lav vækst nu igen på vej frem.
Latin AmericaRestaurant i Bolivia styrker værdikædenMålet med restaurant GUSTU er at udvikle og brande boliviansk madkultur samt at uddanne udsatte lokale unge til dygtige kokke.
Restaurant i Bolivia styrker værdikædenRestaurant i Bolivia styrker værdikædenMålet med restaurant GUSTU er at udvikle og brande boliviansk madkultur samt at uddanne udsatte lokale unge til dygtige kokke.
Latin AmericaReduktion af spildevand i BrasilienAVK deltager i et dansk initiativ for at bistå myndighederne i at finde og gennemføre øjeblikkelige og langsigtede løsninger for at reducere spildevand.
Reduktion af spildevand i BrasilienReduktion af spildevand i BrasilienAVK deltager i et dansk initiativ for at bistå myndighederne i at finde og gennemføre øjeblikkelige og langsigtede løsninger for at reducere spildevand.
Latin AmericaECOSolar OG KIF investerer i solcelleprojekt i ChileVicuña Solar består af to separate solcelleselskaber på hver 3.378 kWp, hvilket giver en samlet kapacitet på 6.756 kWp.
ECOSolar OG KIF investerer i solcelleprojekt i ChileECOSolar OG KIF investerer i solcelleprojekt i ChileVicuña Solar består af to separate solcelleselskaber på hver 3.378 kWp, hvilket giver en samlet kapacitet på 6.756 kWp.
AfricaVestafrikansk MIM Cashew udvider produktionenMIM Cashew er en familieejet virksomhed, der er vokset støt, siden den blev erhvervet i 2007.
Vestafrikansk MIM Cashew udvider produktionenVestafrikansk MIM Cashew udvider produktionenMIM Cashew er en familieejet virksomhed, der er vokset støt, siden den blev erhvervet i 2007.
AsiaSvinefoder i KinaIFU investerer med DLG i Kina.
Svinefoder i KinaSvinefoder i KinaIFU investerer med DLG i Kina.
AsiaHaldor Topsøe renser luften i KinaEn nye katalysatorfabrik vil yde et væsentligt bidrag i forhold til at reducere luftforurening fra biler i de kinesiske byer.
Haldor Topsøe renser luften i KinaHaldor Topsøe renser luften i KinaEn nye katalysatorfabrik vil yde et væsentligt bidrag i forhold til at reducere luftforurening fra biler i de kinesiske byer.