IFU UDGIVER HÅNDBOG OM DEN GODE FORRETNINGSPLAN
Formålet med den nye håndbog er bl.a. at inspirere IFU’s partnere til at identificere og besvare centrale spørgsmål i forbindelse med deres forretningsplan.
DANSK MILLIARDAFTALE TIL FØDEVAREPRODUKTION I UDVIKLINGSLANDE
Ny dansk landbrugsinvesteringsfond skal sikre flere og bedre fødevarer i udviklingslandene.
FALCK OG IFU GÅR IND I AFRIKA
I Afrika er der stor mangel på sundhedsydelser. Et nyt joint venture mellem Falck, IFC og IFU skal derfor øge udbuddet ved at etablere og udvikle sundhedskliniker i flere afrikanske lande.
IFU MEDFINANSIERER NY DANSK-KINESISK FILM
Danske Zentropa har indgået en historisk aftale med kinesiske producenter om indspilningen en film, der er den første co-produktion nogensinde mellem Danmark og Kina. IFU bidrager med rådgivning og finansiering til realisering af projektet.
SILVERLAND SATSER PÅ SMÅBØNDER I TANZANIA
Den britiskbaserede investeringsfond, SilverStreet Capital, har købt en række eksisterende landbrug i Iringa-regionen i Tanzania med det formål at omdanne dem til en kommerciel forretning, der samtidig har en positiv indvirkning på lokalsamfundet.
IFU INVESTERER I MIKROFINANS I MYANMAR
IFU bidrager via en investering i mikrofinansieringsvirksomheden BOPA til, at flere fattige i Myanmar får adgang til mikrolån, der kan hjælpe dem til at forbedre deres tilværelse.

Investering og udvikling

IFU tilbyder rådgivning og risikovillig kapital til virksomheder, der ønsker at gøre forretning i udviklingslande og emerging markets. Formålet er at bidrage til økonomisk og social udvikling i investeringslandene.

Bliv klogere på IFU