SILVERLAND SATSER PÅ SMÅBØNDER I TANZANIA
Den britiskbaserede investeringsfond, SilverStreet Capital, har købt en række eksisterende landbrug i Iringa-regionen i Tanzania med det formål at omdanne dem til en kommerciel forretning, der samtidig har en positiv indvirkning på lokalsamfundet.
Kvæg som drifkraft i Zambia
Efterspørgslen på oksekød i Zambia stiger. Derfor ser den britiskbaserede investeringsfond, SilverStreet Capital, gode muligheder for at skabe en profitabel forretning, der samtidig skal skabe økonomisk fremgang for de lokale kvægavlere.
IFU INVESTERER I MIKROFINANS I MYANMAR
IFU bidrager via en investering i mikrofinansieringsvirksomheden BOPA til, at flere fattige i Myanmar får adgang til mikrolån, der kan hjælpe dem til at forbedre deres tilværelse.
Sådan undgår du korruption i din virksomhed
Deltag på en anti-korruptionsworkshop, der udbydes af Transparency International i samarbejde med DI og IFU.
Vinderen af CSR Abroad 2015 er...
Danida, Eksportrådet og IFU’s pris går til mode- og tekstilvirksomheden, Neutral, som udmærker sig ved sit vedholdende arbejde for at sikre bæredygtighed i hele værdikæden.

Investering og udvikling

IFU tilbyder rådgivning og risikovillig kapital til virksomheder, der ønsker at gøre forretning i udviklingslande og emerging markets. Formålet er at bidrage til økonomisk og social udvikling i investeringslandene.

Bliv klogere på IFU