IFU INVESTERER MED LM WIND POWER I TYRKIET
IFU har underskrevet en låneaftale på 15 mio. EUR med LM Wind Power Turkey AS, der sikrer finansiering til opførelsen af en ny vindmøllevingefabrik i Bergama, Tyrkiet.
50 MIO. KRONER TIL UDVIKLING AF KOMMERCIELLE PROJEKTER I UDVIKLINGSLANDE
Udenrigsministeriet har bevilget 50 mio. kr. til at udvikle kommercielle projekter, der skal skabe mere vækst i udviklingslande og forbedre danske virksomheders muligheder.
HALDOR TOPSØE ÅBNER FØRSTE FABRIK I KINA
Fabrikken, der er etableret med finansiering fra IFU, producerer katalysatorer til tunge dieselkøretøjer og vil dermed medvirke til at forbedre luftkvaliteten markant.
NYT NORDISK SAMARBEJDE SIKRER OVER HALV MILLIARD TIL MIKROFINANS
Nordic Microfinance Initiative (NMI) er et nyt nordisk samarbejde mellem private norske investorer og de statsejede udviklingsfinansieringsfonde Norfund (NO) og IFU (DK).
IFU’S INVESTERINGER STIGER MED OVER 40 PROCENT
IFU og IFU managed funds aftalte investeringer for samlet 906 mio. kr. i 2015, mens årets samlede resultat blev et overskud på 194 mio. kr.

Investering og udvikling

IFU tilbyder rådgivning og risikovillig kapital til virksomheder, der ønsker at gøre forretning i udviklingslande og emerging markets. Formålet er at bidrage til økonomisk og social udvikling i investeringslandene.

Bliv klogere på IFU